REAL BEZ MODRIĆA ZAUZEO VRH LA LIGE: / Pobjeda Atletico Madrida, Valencia ne vidi izlazak iz velike krize

Image
Foto: Profimedia

Drugoplasirana momčad prvesntva Atletico Madrid slavila je 2:0 na gostovanju kod Mallorce. Čarobni i skupi Portugalac Joao Felix već se nastavio se isplaćivati

25.9.2019.
23:11
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid na čelu je ljestvice španjolske La Lige. kraljevski klub uspio je večeras doći do treće pobjede u nizu u prvenstvu, na Santiago Bernabeu pala je slabašna Osasuna koja će bodove ipak trebati potražiti na nekim jednostavnijim gostovanjima.

Luka Modrić odgledao je susret s tribina, no nije bio usamljen jer je Realovoj "bolnici" čak šest igrača koji bi konkurirali za prvi sastav. Uz hrvatskog kapetana izvan stroja su Isco, Mendy, Asensio, Diaz i Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali dovoljno Zinedine Zidane ima artiljerije na terenu da ne bi uzeo tri boda Osasuni. Načeo je njihovu mrežu Vinicius Junior u 36. minuti nakon lijepe akcije. Mogli su to učiniti i Toni Kroos ili Luka Jović tijekom najezde Reala sredinom prvog dijela, ali nisu dobro namjestili nišanske sprave.

Jović je, doduše, bio jako opasan u nastavku utakmice, zabio je i loptu u mrežu, no na intervenciju VAR-a poništen mu je taj pogodak. Priču je za Real zaključio Rodrygo koji je u 72. minuti ušao s lijeve strane prema golu i pogodio za pobjedu Reala i prvo mjesto u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico slavio, Bilbau samo bod

Drugoplasirana momčad prvesntva Atletico Madrid slavila je 2:0 na gostovanju kod Mallorce. Čarobni i skupi Portugalac Joao Felix već se nastavio se isplaćivati. Diego Costa i on zabili su za slavlje Atletica, a dojam je pokvario Morata koji je dobio crveni karton zbog naguravanja.

Valencia i Getafe raspucali su se, ali samo po bod otišao je svakoj momčadi. Utakmica je završila 3:3, a Šišmiši su ostali na samo jednoj pobjedi ove sezone, što je dovoljno samo za 14. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leganes i Athletic Bilbao odigrali su pomalo razočaravajućih 1:1 za Baske koji su kao trećeplasirana momčad prvenstva uzeli samo bod protiv domaćina koji će se, prema svemu sudeći, boriti za opsatanak u ligi ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo