REAKCIJE MEDIJA NA 'POSRAMLJENU' HRVATSKU: / Najavljuje se povratak Furije, svi se s pravom pitaju gdje su nestali srebrni Vatreni

Image

Svjetski mediji reagirali su na debakl Hrvatske protiv Španjolske

12.9.2018.
0:12
VOYO logo

Nakon debakla hrvatske reprezentacije protiv Španjolske u Elcheu nije trebalo dugo da se na strašnu noć Vatrenih oglase najveći svjetski mediji. Nova, moćna Španjolska pod palicom Luisa Enrriquea je u potpunosti ponizila svjetske doprvake, a razumljivo je da su domaći mediji bili u euforiji.

Image

"Vratili smo se", glavni je naslov na jednom od najčitanijih portala, Marci, drugi naslov piše: "Španjolska je kao stroj". "Nacionalno veselje" pisalo je na naslovnici drugog portala – Barceloninog Asa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je bila samo sjena momčadi koja je došla do finala Svjetskog prvenstva. Njihov stav najbolje se vidio kada je Ramos nakon udarca iz kuta ostao sasvim sam i glavom Španjolskoj donio vodstvo od 5:0", dodaje Marca.

Image

"Golijada Španjolske protiv Hrvatske", pisalo je u Mundo Deportivu, još jednom popularnom španjolskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Na utakmicu su se osvrnuli i Britanci. Tako je u Daily Mailu pisalo "Španjolska je posramila finalista Svjetskog prvenstva spektakularnim završecima i šest golova".

"Španjolska je ponizila Hrvatsku" pisalo je u Mirroru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo