Razvalio Zagreb i poslao poruku Slavenu Biliću!

6.3.2012.
16:55
VOYO logo

Anas Sharbini prošlog je tjedna odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu Hajduka. Bljesnuo je Grobničanin U Kranjčevićevoj, Zagrebu je zabio dva pogotka, dva puta dodao i konačno pokazao kvalitetu koja se od njega i traži. Priznaje da je nakon duge suše i sam posumnjao u svoje vrijednosti.

"To je normalno, pogotovo nakon onako loše utakmice kod kuće protiv Istre. Bilo je puno upitnika nad nama i od navijača i medija, sve je išlo u nekom drugom smjeru, koji mi ne želimo. Na sreću, utakmica protiv Zagreba došla je u pravo vrijeme, dobro smo odigrali i najavili da možemo puno više. S tri derbija koja nas čekaju u sljedeća tri kola (Split, Dinamo, Rijeka) imamo priliku pokazati koliko vrijedimo", kaže Anas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica u Kranjčevićevoj bila je jedna od najboljih u karijeri.

"Nisam siguran jesam li ikad imao ovakav učinak. No zasigurno je jedna od tri najbolje utakmice koje sam odigrao. No treba Zagreb zaboraviti, treba se okrenuti utakmicama koje slijede. Samo će pobjede u derbijima koji su ispred nas donijeti potvrdu, ako ne, sve pada u vodu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Balakov obećao mu je dres broj deset ako zabije deset golova ove sezone, nedostaju mu još tri.

"Trener mi je pola sata prije zagrijavanja rekao da će mi dati "desetku" ako postignem ukupno deset golova u sezoni. Na poluvremenu mi je rekao: "Nemoj dati baš svih pet golova danas". Drag mi je broj 99, no "desetka" se ne može odbiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da mu brat Ahmad, koji je izgubio mjesto u prvoj postavi, nedostaje.

"Nedostaje mi, pogotovo sad kad nije i u karanteni, ali što je tu je. Ako smo povezani, ne znači to da baš uvijek moramo biti zajedno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O interesu Hannovera ne zna ništa, ali volio bi biti među imenima na Bilićevu popisu.

"Nisam izgubio vjeru. Volio bih biti među pozvanima, ali ne želim se nametati preko medija, nego na terenu. Ako me izbornik želi pozvati, naći će razlog da me pozove, a ako neće, naći će sto razloga da me ne pozove. Sve je na njemu. Ako mu trebam ja sam tu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Hajduku je napokon stigla presuda Županijskoga suda u Splitu u sporu oko provizija za transfere Ivice Mornara i Mirsada Hibića u Španjolsku, a potvrdio nam je to i sam klub:

"Klub je zaprimio presudu Županijskog suda u Splitu kojom je potvrđena presuda prvostupanjskog suda u Splitu po kojoj je Hajduk u obvezi isplatiti tužitelju, agenciji A.F.I.S.A. iznos od 1,2 milijuna USD sa pripadajućom kamatom. HNK Hajduk poduzet će sve pravne radnje sukladno zakonu o parničnom postupku i stupit ćemo u kontakt sa tužiteljem radi otvaranja razgovora oko rješavanja obveza definiranih pravomoćnom sudskom presudom", stoji u priopćenju iz Hajduka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo