RAZVALIO BIVSEG IZBORNIKA: / 'Kurve pricaju o postenju!'

Zavrsna kola hrvatskog prvenstva ponovno izazivaju obilje nervoze. Dakako, u borbi za ostanak buduci da u utrci za naslov prvaka ionako vec godinama nema nikakve neizvjesnosti.

12.5.2015.
16:45
VOYO logo

Nakon nedjeljnog pulskog remija ovih momcadi (0:0) trener Istre Igor Pamic je optuzio Zadar da u borbi za ostanak ima veliku sudacku pomoc i da su mu arbitri priskrbili deset bodova. Naravno, trener Zadra Igor Stimac mu nije ostao duzan: demantirao je pomoc sudaca svome klubu, ali i otisao korak dalje, izjavivsi da je Istra Dinamova prcija. U pricu je upleo i Istrina napadaca Dejana Radonjica, porucivsi da ga je Dinamo kupio samo kako bi financijski pomogao Puljanima, pa im ga "tri dana kasnije" vratio.

Na Stimceve je rijeci burno reagirao direktor Istre Neven Sprajcer koji je za Regional Express istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislio sam da je Igor Stimac ipak malo bolji strucnjak nego sto je. Pa taj Dejan Radonjic je do sada postigao 16 golova, a koliko znam, Dinamo je za njega vec dobio nekoliko ponuda iz inozemstva."

Osvrnuo se Sprajcer i na Stimcevu opasku da je Istra Dinamova filijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi jasno zasto Stimac nije o tome govorio dok je bio izbornik, mogao je sve ovo tada ustvrditi. Da je tada govorio o tome, vise bih ga respektirao. Ima, naime, jedna poslovica koja kaze - Nije bitno sto netko kaze, nego tko to kaze. A ima i ona cuvena - Kurve o postenju, vojska o skracenju", porucio je Sprajcer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo