RAZOČARANI IGRAČ UTAKMICE: / Kasper Schmeichel nakon ispadanja pričao o mu*ima, poštovanju i obrani penala Luki Modriću

Image
Foto: AFP

Odličnu je utakmicu na vratima danske izabrane vrste odradio Kasper Schmeichel

2.7.2018.
8:44
AFP
VOYO logo

Kasper Schmeichel, golman danske nogometne reprezentacije briljirao je u nedjelju u utakmici protiv Hrvatske, no obrana jedanaesterca Luki Modriću pred kraj produžetka utakmice, potom i dvije obrane u raspucavanjima s bijele točke (obranio je udarce Milana Badelja i Josipa Pivarića) u konačnici su ostali bez nagrade.

Image
U TRENUCIMA EUFORIJE ISPLIVALA ČINJENICA KOJA ZABRINJAVA: /

'Pali smo i patimo zbog toga'

Image
U TRENUCIMA EUFORIJE ISPLIVALA ČINJENICA KOJA ZABRINJAVA: /

'Pali smo i patimo zbog toga'

Čudan osjećaj

Plasman među osam posljednjih momčadi Svjetskog nogometnog prvenstva četvrtfinalnom pobjedom slavi Hrvatska, a vratar Leicester Cityja, sin proslavljenog Petera, mogao je samo nakon utakmice prokomentirati slavlje suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čudan osjećaj, razočaranje je ogromno, ali ogroman je i ponos na račun momčadi. Ne govorim samo o jedanaestorici na terenu već svima uključenima u rad ove reprezentacije."

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije želio, piše ESPN, prst krivnje upirati u suigrače koji su promašili svoje udarce.

Junaci

"Ne. Svi koji imaju hrabrosti izvesti jedanaesterac su junaci. Svi koji imaju mu*a to napraviti zaslužuju moje poštovanje. Ovo je fantastična momčad. Vratit ćemo se. Važno je zapamtiti ovaj osjećaj kako bismo ga mogli iskoristiti u budućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski izbornik Age Hareide slično razmišlja, a naglasak je stavio upravo na svog vratara.

"Kasper je napravio sve da pobijedimo u ovoj utakmici, i u produžetku i u raspucavanju penala. U ovakvim je situacijama sasvim normalno da ih izvode najbolji nogometaši, sad su ih promašili. Žao mi je zbog Kaspera i cijele momčadi, ali jedanaesterci katkad imaju ovakav rasplet. To je brutalnost nogometa. Uvjeravam vas, puno je ljepše biti na drugoj strani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo