VIDEO: / Čarobna večer koju će i Modrić zauvijek pamtiti

23.8.2013.
9:41
VOYO logo

Glavna zvijezda večeri bio je legendarni bivši Realov kapetan Raul Gonzalez. Kako bi odao počast Raulu, Real je pozvao upravo njegov aktualni klub da bude dio ove utakmice, a danas 36-godišnji napadač odigrao je po jedno poluvrijeme za obje momčadi.

Susret je Raul započeo u Realovom dresu, Iker Casillas mu je predao kapetansku vrpcu, a Cristiano Ronaldo mu prvremeno ustupio njegov dres s brojem 7 koji je on nekad nosio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/LyR5i3CBFUM

I da susret ostane još u boljem sjećanju za Raula upravo je on zabio vodeći gol za Kraljevski klub sjajnim udarcem u bliži kut, te je pozdravljen ovacijama cijelog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi mogla biti odana počast na bolji način. Igrao sam pred punim stadionom i ponovo u dresu Real Madrida. Bilo je divno, želim zahvaliti svim navijačima koji su došli i pokazali mi svoju privrženost. Gledao sam na semafor i nadao se da te minute nikad neće proći. Svi su mi iskazali dobrodošlicu, Cristiano mi je dao svoj dres, a Casillas kapetansku vrpcu. Činjenica da je kralj Španjolske bio ovdje je veliko iznenađenje koje me ispunilo ponosom. Bit ću vječno zahvalan, bilo je veoma posebno", rekao je Raul, igrač koji je boje Reala branio između 1994. i 2010. godine prije transfera u Schalke, te je u tom periodu s 323 gola zaslužio epitet najboljeg klupskog strijelca u povijesti.

//www.youtube.com/embed/0Lmb5f_gRLI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i da je hrvatski reprezentativacLuka Modrić odigrao prvih 45 minuta u ovom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo