Najveca Realova legenda seli u Ameriku!

Raul je protekle dvije godine igrao u Kataru za El Sadd, a prema spanjolskim medijima, njegov novi klub bit ce New York Cosmos.

3.5.2014.
14:57
VOYO logo

Spanjolac koji je za Real zabio rekordna 323 gola i nastupio u cak 741 utakmicu ocito je nasao novi motiv u SAD-u. Tako barem donosi Marca, ali odabir njegovog kluba je pomalo neobican.

Cosmos ima 'povijesnu' notu, klub je za koji su nastupali Pele, Franz Beckenbauer i Carlos Alberto, ali je to klub koji nastupa u NASL-u. Liga je to ispod MLS-a, dakle drugi rang nogometa u SAD-u. I to bez neke sanse za prolaskom u MLS, jer od 2015. u najvecem gradu SAD-a krece nova MLS momcad New York City FC, klub ciji je vecinski vlasnik Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduse, u klubu igra jos jedan veteran, Marcos Senna, ali Raul je ipak preveliko ime da bi na kraju karijere igrao u ligi cija prosjecna gledanost ne prelazi 4.000 navijaca. Cosmos, pak, ima prosjek od 6859 gledatelja, ali najbolji strijelac Lige prvaka (71 gol) i jedan od najboljih spanjolskih igraca svih vremena ipak zasluzuje bolji klub i u 36 godini zivota....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo