RAT VELIKANA ZA MLADU ZVIJEZDU: / Svi su ludi za Brazilcem, utrku predvode Barcelona i Manchester City

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Nogometna će tržnica ovoga ljeta sasvim sigurno biti vrlo zanimljiva, a jedan od igrača za kojeg će se voditi velika borba je i brazilski branič Marquinhos (22).

2.6.2016.
9:42
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Mladić koji je prije tri godine kao veliki talent prešao iz Rome u PSG, koji je za njega platio 32 milijuna eura, nikako da se u potpunosti nametne na Parku prinčeva. Pored iskusnijih sunarodnjaka Davida Luiza i Thiaga Silve nije uspio zacementirati stopersku poziciju i vrlo je izgledno da će u nadolazećem prijelaznom roku napustiti redove francuskog prvaka.

Katalonci obnavljaju obranu

A s obzirom na njegov talent i godine, već je krenula borba za njegovo dovođenje. Prema navodima The Suna, tri engleska bogataša, Chelsea, Manchester City i Manchester United, nastoje dovesti Marquinhosa, ali posao bi im mogla pokvariti Barcelona. Katalonci su vrlo ozbiljno zagrizli za Brazilca, a i on sam je navodno sklon velikanu s Camp Noua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javier Mascherano i Dani Alves su blizu odlaska iz Barcelone i jasno je da će Luis Enrique morati pronaći pojačanja u zadnjoj liniji. Barcelona je stoga u ovom trenutku u prednosti, a najveću bi konkurenciju mogla imati u svome bivšem treneru Pepu Guardioli koji silno želi Marquinhosa u Manchester Cityju. Guardiola je odlučan u namjeri da dovede novog stopera, u fokusu su mu i John Stones (Everton) i Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), ali posljednjih se dana Marquinhos nametnuo kao prva opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo