Rat se nastavlja: Hajdukovci zestoko odgovorili Mamicu!

15.12.2014.
16:49
VOYO logo

Jos uvijek se povlace repovi oko neodigranog derbija izmedu Dinama i Hajduka. Trener Dinama Zoran Mamic je u nedjelju gostovao na HTV-u, te je iznio novi detalj oko bojkota Splicana, kazavsi:

""Mi znamo puno tih igraca u Hajdukovoj svlacionici koji su zalili da nisu igrali, koji su bili optereceni prijetnjama Torcide. Oni mogu pricat' koliko god hoce da igraci nemaju telefone prije utakmice, ali mi znamo jer igraci iz nase svlacionice su prijatelji s njihovim igracima. Mi znamo kakvi su bili pozivi. To je sve ruzno sto oni rade", kazao je Zoran Mamic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se dugo cekalo na odgovor Splicana.

//www.youtube.com/embed/ekDjbf9fmIg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izjava Dinamova trenera Zorana Mamica, nakon sto je njegova momcad pred 710 gledatelja zakljucila polusezonu, da su igraci Hajduka pred neodigrani derbi vec 15 minuta prije predvidenog pocetka bili u autobusu i prethodno u svlacionici imali i mobitele, smijesna je i zalosna. Ozbiljno konkurira onoj kolege mu Tomislava Svetine koji je pred cjelokupnom javnosti tvrdio da je 'crne liste' s imenima onih koji ne smiju na derbi dobio od splitske policije…”, pise Jutarnji list.

Posebno su istaknuli kako je netocno da je Torcida pristisnula igrace Hajduka, te kako su igraci imali mobitele u svlacionici. S Poljuda isticu kako takvo sto nije istina, te da se radi o jos jednom "spinu" celnika Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takoder, Splicani kazu kako je praksa da Jurica Vucko pet sati prije utakmice uzima igracima mobitele i daje ih na cuvanje fizioterapeutu Grujici. Prema njima, to je bio slucaj i na Maksimiru, ali na Poljudu, navodno, vise ne zele to stalno ponavljati jer im je to suludo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo