RAT MILIJUNIMA: / Real Madrid i Manchester United krenuli u žestoku borbu za zvijezdu Eura!

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Francuski nogometaš Paul Pogba trebao bi biti glavni adut svoje reprezentacije na Europskom prvenstvu, a nakon kontinentalne smotre ga čeka još jedan veliki izazov.

10.6.2016.
10:47
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Morat će donijeti tešku odluku oko toga hoće li ostati u Juventusu ili će odabrati jednu od basnoslovnih ponuda koje mu već stižu na stol. Prema pisanju više relevantnih europskh medija, glavnu borbu za 23-godišnjeg veznjaka trebali bi voditi Real Madrid i Manchester United. Oba su kluba spremna ponuditi iznos koji bi Pogbu učinio najskupljim nogometašem u povijesti.

Nedostaje mu Manchester?

Španjolski dnevnici AS i Marca sugeriraju da je Real ipak u prednosti, te da su se čelnici europskog prvaka ovih dana sastali s igračevim agentom Minom Raiolom u Monte Carlu. Navodno su mu ponudili petogodišnji ugovor i plaću između osam i devet milijuna eura po sezoni. No, Pogba želi iskoristiti situaciju i navodno traži 13 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bizarno, pak, izgleda pokušaj Manchester Uniteda da dovede francuskog nogometaša. Imao ga je, naime, u svojim redovima i prije četiri godine besplatno pustio u Juventus, a sada za njega nudi 100 milijuna eura odštete. A spreman je ponuditi još i više. Pogba je otišao s Old Trafforda u dramatičnim okolnostima, nije se slaga s tadašnjim trenerom Alexom Fergusonom, ali u više je navrata kasnije izjavljivao kako mu nedostaje Manchester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li na pomolu veliki i za United vrlo skupi povratak ili će se Pogba priključiti Luki Modriću i stvoriti s njim ubitačan vezni red? Saznat ćemo to nakon Eura, a ne bi nas čudilo da se ova sapunica oduži sve do same završnice prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo