RASPADA SE ŠAMPIONSKA RIJEKA: / Damir Mišković potvrdio! 'Svi su na prodaju'

Image

'Svi su na prodaju', poručio je predsjednik Rijeke Damir Mišković u intervjuu za Novi list.

6.6.2017.
10:21
VOYO logo

Na Rujevicu svakodnevno stižu upiti europskih klubova za nogometaše koji su dvostrukom krunom okončali vladavinu Dinama u Hrvatskoj i postali zanimljivi na europskom tržištu, a klub je objavio da su svi na prodaju.

Rijeka nema dovoljno prihoda

Mišković se još ranije požalio da Rijeka nema dovoljno prihoda te da zbog toga mora prodavati najbolje igrače, iako bi navijači najviše voljeli da šampionska momčad Rijeke zaigra u kvalifikacijama Lige prvaka. No, želje su jedno, stvarnost je ipak - drugačija!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

"Svi su na prodaji. Prodat ćemo koliko bude trebalo. Srećko Juričić, Ivan Mance i trener Matjaž Kek znaju svoj posao. Znaju što trebaju napraviti da Rijeka zaradi za život i bude konkurentna na europskoj sceni. Imaju popis novih igrača koji će nadomjestiti eventualne odlaske", kazao je Mišković i dodao kako Rijeka u kvalifikacijama za Ligu prvaka igrati s "ekipama s drugog financijskog planeta".

Uvijek smo spremni potući se, pokušati izboriti Ligu prvaka

"Ali uvijek spremni potući se, pokušati izboriti Ligu prvaka. Sjetimo se Stuttgarta... To je naša vodilja. Pokušat ćemo sve da bi se na Rujevici svirala himna Lige prvaka. Puno je toga bilo nezamislivo, ali... Rijeka je prvak Hrvatske i pobjednik Kupa", slavljenički će Mišković koji se trenutno nalazi na odmoru na Rabu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub mora prodavati igrače kako bi zatvorio proračun od 10-12 milijuna eura, budući da je Volpijev Social Sport prestao ulagati novac.

'Dvije godine ne dobivamo novac'

"Takva je politika Social Sporta. Dvije godine ne dobivamo novac. Social Sport postavi klub na noge, izvede ga na put samoodržavanja. Neće biti financijskog divljanja. Samoodržavanje. Nema drugih izvora prihoda. Moramo ostati ponizni, puno raditi, po sadašnjem modelu. O tome kako smo radili, od mene do čistačice na Rujevici, govore rezultati", rekao je Mišković i najavio da će uskoro javnosti predstaviti novi petogodišnji plan kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišković je i otkrio kako bi radije doveo igrače Dinama nego Hajduka jer su kvalitetniji, a ako mora posebno izdvojiti jednog igrača iz Dinama onda bi to bio:

"Soudani. S njim bi napao Ligu prvaka", izjavio je Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo