RASPAD SISTEMA U LIVERPOOLU? / Najbolji igrač podivljao na Kloppa i želi otići - 'To je trebala biti tajna, ali moram reći'

Image
Foto: Profimedia

O njegovoj prodaj razmišlja i Liverpool, a razloge nezadovoljstva otkrio je njegov prijatelj

21.12.2020.
11:01
Profimedia
VOYO logo

Na pomolu je možda i najveći skandal u redovima Liverpoola ove sezone. Ponajbolji nogometaš Liverpoola, aktualnog prvaka Engleske, Egipćanin, Mohamed Salah, navodno je vrlo nezadovoljan statusom u Liverpoolu i želi što prije otići.

O prodaji Salaha razmišlja i Liverpool, a razloge nezadovoljstva otkrio je Salahov prijatelj i bivši suigrač iz reprezentacije, Mohamed Aboutrika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nazvao sam Salaha zbog cijele situacije u Liverpoolu i uznemiren je, ali kaže da to nikad ne bi utjecalo na njegove izvedbe na travnjaku. Znam da Salah nije sretan u Liverpoolu, rekao mi je razloge, ali to je tajna i ne smijem ih javno govoriti. Ali jedna od stvari koje je naljutila Salaha je što nije imenovan kapetanom protiv Midtjyllanda", rekao je Aboutrika za beIN Sports.

Image
Foto: Profimedia

Mohamed Salah

Tvrdi i da bi Salah sigurno osvojio Zlatnu loptu da igra u Barceloni ili Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da Salah igra za Barcelonu ili Real Madrid i da igra na razini na kojoj je sad u Liverpoolu, osvojio bi Zlatnu loptu. Zato je normalno da španjolski mediji pitaju Salaha o Realu i Barceloni. Po mom mišljenju u Liverpoolu razmišljaju o prodaji Salaha zbog ekonomskih razloga. Nemam nikakvog utjecaja na Salahove odluke, on je moj prijatelj i brat i dovoljno je pametan da zna što je za njega najbolje", zaključio je Aboutrika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo