RASPAD SISTEMA U BARCELONI: / Rakitić i Messi pokrenuli novi kaos. Incident izbio usred utakmice, u svlačionici 'pucali zidovi'

Image
Foto: Profimedia

Španjolci tvrde kako je došlo do ozbiljnih problema na relaciji igrači - trener

29.6.2020.
14:00
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone osvojili su samo bod u dvoboju 32. kola španjolskog prvenstva odigravši na gostovanju kod Celte Vigo 2-2 (1-0). Dvaput su Katalonci bili u prednosti, da bi na kraju dvoboja jedva izvukli bod. Strijelac oba pogotka za Barcelonu bio je Luis Suarez.

Barcelona je time ispustila prednost pred Realom i sada im opasno visi naslov prvaka, a da stvar bude gora Marca tvrdi kako je nakon utakmice u svlačionici Katalonaca nastao poptuni kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pucali su zidovi. U svlačionici je bilo napeto, a igrači su napali trenera zbog nekih njegovih taktičkih odluka, kao i promjena u igračkom kadru protiv Celte. Bili su iznenađeni njegovim izborom prvih 11 bez Griezmanna i Arthura. Rasprava je bila žestoka i samo pokazala da ne postoji harmonija između igrača i trenera", piše Marca.

Image

FC Barcelona's Antoine Griezmann with the second coach Eder Sarabia during La Liga match. Spain, on June 27, 2020.,Image: 536715146, License: Rights-managed, Restrictions: Spain Out, Model Release: no

Raskol s trenerima

Španjolci tvrde kako je došlo do ozbiljnih problema na relaciji igrači - trener. "Igrači se ne slažu s nekim trenerovim metodama i počinju shvaćati da ako nastave tim putem neće osvojiti naslove. Zbog toga su se pobunili protiv trenera svjesni da više nemaju vremena čekati jer je Real sve bliže naslovu", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski Sport piše kako je najveći problem zapravo u pomoćnom treneru Ederu Sarabiji, koji je ranije već žestoko kritizirao neke svoje igrače. Naime, usred utakmice sa Celtom Sarabija je pokušao davati instrukcije igračima Barcelone, a Sport piše kako su ga Messi i Ivan Rakitić ignorirali i to na vrlo ružan način. Sarabija im je pokušao objasniti nešto, a obojica su usred razgovora samo okrenula leđa i otišla, dok je Sarabija samo slijegao ramenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Luis Suarez je nakon utakmice dosta žestoko kritizirao trenera Quiquea Setiena. Pitali su ga zašto Barcelona igra tako loše gostima.

"Osjećamo se loše jer izgubili smo dva vrlo važna boda i sada moramo pobijediti u svakoj utakmici te čekati da Real izgubi bodove. Morate osjećati frustraciju. Na trenerima je da analiziraju. Postoji osjećaj da važne bodove gubimo na gostovanjima, a nismo navikli da se to dešava u ostalim sezonama", kazao je Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo