RASNI GOLGETER NA KORAK DO ARSENALA: / Kralj strijelaca njemačke Bundeslige dogovorio osobne uvjete transfera na Emirates

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Preostalo je da klubovi usuglase visinu transfera

16.1.2018.
19:53
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Pierre-Emerick Aubameyang dogovorio je osobne uvjete transfera kojom bi karijeru koja se rascvala u dortmundskoj Borussiji nastavio u redovima londonskog Arsenala, potvrđuje napisima Mirror.

Arsenal je u potrazi za napadačem koji bi trebao uskočiti na mjesto Alexisa Sancheza koji bi u nadolazećim danima trebao napustiti klub, vjerojatno u transferu na Old Trafford, odnosno u Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aubameyang je u ovoj sezoni na 21 postignutom pogotku u 23 odigrane utakmice, u prošloj je zabio 40 u 46 odigranih susreta i okitio se naslovom najboljeg strijelca njemačkog prvenstva (31 gol u 32 utakmice), a sezonu prije zabio je 39 u 49 odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal se nada da bi prelaskom Sancheza na Old Trafford u suprotnom smjeru mogao stići Henrih Mhitarijan, a odnedavno je ondje u Sven Mislintat pa bi Aubameyang mogao ponovno gledati ista lica koja je gledao i u Dortmundu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo