Raskol u svlačionici Argentine: 'Messi, ti si idiot!'

Nakon remije s Kolumbijom, branič Argentine Nicolas Burdisso verbalno je napao Lionela Messija na putu u svlačionicu, unio mu se u lice i urlao: 'Ti si idiot!'.

9.7.2011.
13:16
VOYO logo

Domaćini Copa Americe, nogometaši Argentine, najveće su razočaranje dosadašnjeg dijela natjecanja. Dva mršava remija, s Bolivijom (1:1) i Kolumbijom (0:0), dovela su Messija i društvo pod žestoku paljbu argentinskih medija, ali i na rub ispadanja već u prvom dijelu natjecanja po skupinama!

Kostarika je, naime, svladala Boliviju s 2:0 i sad je Argentini neophodna pobjeda u posljednjem kolu skupine A protiv Kostarike za ulazak u drugi dio natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messija je argentinska javnost uzela na zub i zato što ne pjeva himnu

Inače, nakon 'nule' s Kolumbijom, zaiskrilo je i u svlačionici. Nicolas Burdisso je na putu prema verbalno napao Lionela Messiju, unio mu se u lice i urlao: 'Ti si idiot!'. Navodno ni najbolji igrač svijeta nije ostao dužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javier Zanetti je objasnio da puca i među drugim igračima.

"Takva je situacija normalna kad se igra ovako loše i još nema rezultata. Ja sam se posvađao s Gabrielom Militom, ali smo se brzo pomirili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, prvenstvo Južne Amerike i dalje se odvija suprotno očekivanjima favorita. Nakon kikseva Brazila, a pogotovo Argentine kojoj prijeti ispadanje, u petak su svoje utakmice igrali Urugvaj i Meksiko, ali samo su Urugvajci uspjeli izvući - jedan bod.

Urugvaj je u skupini C odigrao 1:1 sa Čileom, koji je po igri i prilikama trebao uzeti sva tri boda, a Peru je slavio protiv pomlađenog Meksika s 1:0. Jedini pogodak zabio je Paolo Guerrero u 83. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čile i Peru sada su prvi i drugi u skupini C, sa po četiri boda, treći je Urugvaj s dva boda, a posljednji Meksiko i dalje je bez bodova.

U subotu na travnjak opet izlazi Brazil, sučelit će se u 21 sat s Paragvajem. Vidjet ćemo kako će Brazilci igrati u drugoj utakmici skupine B, nakon što su razočarali u dvoboju s Ekvadorom (0:0). Ni Paragvaj nije uspio zabiti gol u startnom okršaju s Venezuelom, valjda će se u subotu mreže tresti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107071069006 arti-201107040595006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo