RASKOL U SRPSKOJ REPREZENTACIJI, KOLAROV MORAO BRANITI IZBORNIKA: / 'Tko si ti? Koji trofej si osvojio u karijeri?'

Image
Foto: Screenshot Youtube

Novi problemi potresaju srpsku reprezentaciju, izborniku se sve ozbiljnije trese stolica

23.11.2018.
8:35
Screenshot Youtube
VOYO logo

Iako je Srbija pod vodstvom Mladena Krstajića odradili jako dobar posao u grupi C Lige nacija i uspjela se plasirati u viši rang, ova selekcija stalno se nalazi u nekom problemu. Krstajić će uskoro vjerovatno i napustiti klupu Srbije, a na poluvremenu utakmice protiv Litve srpski izbornik ušao je u sukob s Mijatom Gaćinovićem.

Prema pisanju Sportskog žurnala, Gaćinović je žestoko napao Krstajića te je navodno bacio i kopačku u svlačionicu kada mu je ovaj priopćio da će biti zamijenjen. U sve se uključio kapetan reprezentacije Aleksandar Kolarov koji nije igrao, ali je bio u blizu za vrijeme napada na izbornika, pa ja očitao bukvicu Gaćinoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veteran Kolarova branio Krstajića

"Tko si ti? Koji trofej si osvojio u karijeri da tebe netko ne bi smio zamijeniti?", prenosi Žurnal riječi nogometaša Rome. Da je bilo sukoba potvrdio je i direktor Nogometnog saveza Srbije (FSS) Darko Kovačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam bio na mjestu događaja, ali sam čuo. Njegovo ponašanje je neprimjereno. Svatko ima pravo biti nezadovoljan, ali je interes reprezentacije iznad svih. Mladi se moraju ugledati na Matića i Kolarova.", istaknuo je Kovačević.

Ako Krstajić ostane izbornik sigurno je da će dobro razmisliti o novom pozivu za nogometaša Eintrachta nakon svega što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo