RASKOL U FURIJI: / Nakon ovih izjava kapetana Sergija Ramosa nema više povratka na staro

Image
Foto: AFP

Kapetan Real Madrida i španjolske reprezentacije Sergio Ramos iskoristio je cijelu ovu ludnicu oko Piquea i iskritizirao navijačima omraženog reprezentativnog suigrača.

3.10.2017.
15:32
AFP
VOYO logo

Ramos i Piqué godinama ratuju na društvenim mrežama, iako u reprezentaciji imaju kako-tako korektan odnos. Ili bolje rečeno, iako su u reprezentaciji imali kako-tako korektan odnos.

Naime, prema pisanju uglednog madridskog sportskog dnevnog lista Marce, čini se kako je u potpunosti puklo između njih dvoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BARCELONA NAPUŠTA PRIMERU? Otkriveno u kojim ligama ‘petice’ bi ovaj slavni klub mogao igrati ako Katalonija proglasi neovisnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos je stao na stranu velike većine ostatka Španjolske (izuzev Katalonije i Baskije), koji su oštro udarili po Piqueu koji je tako postao u vlastitoj zemlji "persona non grata", o čemu smo već pisali.

Image
OD POPULARNOG NOGOMETAŠA DO 'PERSONE NON GRATA': /

Ovo je prava istina o tome zašto je Španjolska zamrzila Piquéa

Image
OD POPULARNOG NOGOMETAŠA DO 'PERSONE NON GRATA': /

Ovo je prava istina o tome zašto je Španjolska zamrzila Piquéa

"Zašto se uopće čudi što mu navijači zvižde i skandiraju uvrede?!", pita se Ramos koji nije postupio kao kapetan i pružio podršku suigraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ranije sam mu rekao da nije pametno što se miješa u sve to. Naravno, svakako ćemo mu dati podršku, ali moram priznati da me nije iznenadilo ono što se događalo na treningu. Nadam se da će ubuduće pametnije postupati", istaknuo je Ramos.

NAVIJAČI VRIJEĐALI PIQUEA: Napeto je u španjolskoj reprezentaciji, trening prekinut nakon 23 minute

Pique se u ponedjeljak navečer našao na udaru navijača. Naime, navijači su u Ciudade del Futbolu, trening-kampu španjolske reprezentacije u predgrađu Madrida, na nož dočekali Piquéa. Dočekan je Katalonac navijačkim uvredama, zvižducima i porukama na kojima je pisalo: “Piqué van iz Španjolske”, “Piqué, ne idi, želim da te izbace. Povraća mi se od tebe”, “Piqué, gade, gubi se iz reprezentacije”, “Piqué, Španjolska je tvoja nacija.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trening je bio prekinut nakon samo 23 minute, a igrače je do svlačionice ispratila policija. Piqué je izlazeći s terena u pratnji zaštitara primio njihov verbalni bijes, ali i predmete kojima su ga gađali. Katalonski dnevni sportski list Mundo Deportivo piše kako je policija oduzela uvredljive poruke.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo