POTEZ UTAKMICE / Pri izlasku iz igre skinuo dres i rivalu pokazao poruku napisanu na majici: Prvo dobio zvižduke, ali kad su shvatili...

Image

U 36. kolu Primere, Valladolid je porazio Barcelonu rezultatom 3-1 i time osvojio veoma važne bodove u borbi za ostanak

24.5.2023.
8:38
VOYO logo

Domaći sastav poveo je autogolom Christensena već u 2. minuti susreta, a kasnije su mrežu Barcelone još zatresli Cyle Larin i Gonzalo Plata. Utješni gol u 84. minuti za Barcelonu postigao je Robert Lewandowski. Ipak, trenutak koji je obilježio ovu utakmicu dogodio se u 63. minuti kad je brazilski reprezentativac Raphinha izlazio iz igre.

Image
DRAMA U LA LIGI /

Barcelona neočekivanim porazom u Primeri gurnula velikog rivala prema drugoj ligi

Image
DRAMA U LA LIGI /

Barcelona neočekivanim porazom u Primeri gurnula velikog rivala prema drugoj ligi

Dok je napuštao teren, Raphinha je skinuo dres ispod kojeg se mogla vidjeti poruka napisana na majici. Navijači Valladolida prvotno su zviždali Raphinhi, ali kada su shvatili da je napisana riječ podrške Vinicusu Junioru promijenili su mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve dok je boja kože bitnija od sjaja u očima bit će ratova", pisalo je na majici Raphinhe, a na stražnjoj strani moglo se pročitati ''Svi uz Viniciusa Juniora''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači diljem svijeta i Španjolske oduševljeni su ovim potezom Raphinhe koji je tako podržao svog sunarodnjaka i kolegu iz reprezentacije, iako su veliki rivali na terenu u La Ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Vinicius Jr. je dobio gnjusne rasističke uvrede na utakmici Valencije i Real Madrida, ali to nije prvi put da se Brazilcu događaju takve stvari kada s Realom igra na gostujućem terenu.

Također, ono što je sve iznenadilo je činjenica da je La Liga poništila njegov direktan crveni karton kojeg je dobio na tom susretu iako je ošamario protivnika. To je dokaz koliko su se Javier Tebas i njegovi suradnici pogubili i sada pokušavaju spasiti što još mogu i smiriti strasti jer svi pričaju o očajnoj situaciji s rasizmom na stadionima u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 11, borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja, od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo