RAMOS POKLOPIO GRIEZMANNA KAO RIJETKO TKO: / 'Kad ga čujem odmah se sjetim Tottija, Xavija, Raula, Inieste, Ikera...'

Image
Foto: AFP

Ubojiti napadač smatra da je trebao biti kandidat na najboljeg igrača godine.

18.9.2018.
15:27
AFP
VOYO logo

Iza francuskog napadača Antoinea Griezmanna izvrsna je godina. Osim što je briljirao u dresu Atletico Madrida posebno se istaknuo nastupima na Svjetskom prvenstvu gdje se okitio naslovom.

To mu je dalo dodatni vjetar u leđa i napunilo ga samopouzdanjem. Čak tolikim da je ovog ponedjeljka izjavio da je trenutno rame uz rame s Linelom Messijem i Cristianom Ronaldom. S njim se ne slaže kapetan Reala Sergio Ramos. Branič je na konferenciji za novinare uoči susreta s Romom dao do znanja što misli o njemu i njegovom nezadovoljstvu što se nije našao u užem izboru za Zlatnu loptu gdje su uz Ronalda, Mohamed Salaha i Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što je s legendama?

"Ta je izjava vrlo hrabra. Kada čujem što taj momak govori sjetim se igrača poput Tottija, Xavija, Raula, Inieste, Ikera....igrača koji su osvojili pregršt trofeja, ali nemaju Zlatnu loptu. Trebao bi se posavjetovati sa Cholom i Godinom, ljudima koji posjeduju vrijednosti koje bi mu dobro došle", kazao je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real, inače, u srijedu kreće po četvrti naslov u Ligi prvaka zaredom. Što nikome nije pošlo rukom u modernoj eri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosni smo i odgovorni. Tri uzastopna naslova nisu bila slučajna. I dalje moramo ostati ambiciozni i željeti osvojiti trofej", poručio je.

Natjecanje u Europi otvorit će protiv Rome na stadionu Santiago Bernabeu, u čijem sastavu neće biti hrvatskog nogometaša Ante Ćorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo