RAMOS I MODRIĆ - GARANCIJA USPJEHA: / Zaboravite BBC, dobitna kombinacija Real Madrida zove se RM

Image

Dugo su Gareth Bale, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo, popularni BBC trojac, slovili za dio Realove momčadi koje se suparnici najviše pribojavaju.

5.12.2016.
9:40
VOYO logo

Španjolski mediji kao da se natječu koji će od njih veznjaku Reala i kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije dati veći kompliment nakon utakmica, a isto se događa i danima nakon što su Barcelona i Real podijelili bodove odigravši 1-1 na travnjaku španjolskih prvaka. Pritom Marca ističe da da je za uspjehe aktualnih osvajača Lige prvaka ključna uloga i prijateljstvo koje izvan travnjaka povezuje Modrića i kapetana kluba Sergija Ramosa za koje se tvrdi da su više od prijatelja, da je njihov odnos - bratski.

Image

'Prijatelji i junaci', tako ih oslovljava Marca uz dodatak da su upravo njih dvojica potpisnici dva najsretnija trenutka u bliskoj klupskoj prošlosti i da će ih zauvijek povezivati ono što su napravili u lisabonskoj večeri finala Lige prvaka (Modrićeva asistencija za Ramosov pogodak u 93. minuti utakmice protiv Atletica u kojoj su slavili u produžetku s ukupnih 4-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su kao prst i nokat. Njihove se obitelji druže, a zajedno idu i na odmor. Nerazdvojni su, posljednji koji napuštaju treninge nakon kojih se zadržavaju u razgovorima. Pričaju o svemu", tvrdi se u tekstu, a koliko se dobro poznaju, podsjeća se, sugerira i jedan trenutak s Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o ogledu Hrvatske i Španjolske u kojem su Vatreni slavili 2-1 i u kojem je Sergio Ramos imao priliku pogoditi s bijele točke. Modrić je poručio Dariju Srni da kaže Danijelu Subašiću na koju će stranu Ramos pucati, a vratar hrvatske nogometne reprezentacije poslušao je 'instrukcije' i obranio udarac španjolskog kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sve, nastavlja se, nije dobro počelo. Među njima nije vladala sloga već optužbe o nezalaganju, što je Modrić i rekao Ramosu u lice. "Bila je to najbolja odluka koju je mogao donijeti jer ako nešto Sergio voli, to su oni koji mu direktno kažu što ga ide. Situaciju su raščistili i, bez da su to znali, zapečatili su prijateljstvo koje je nastavilo rasti. Do Lisabona, a ondje su se zauvijek povezali", zaključuje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo