Svaka čast Ronaldu i svima, ali jedan je junak: Pogledajte Kralja!

'Pogodak koji sam postigao za 1:1 nije samo moj gol.

25.5.2014.
11:47
VOYO logo

Duboko u sudačkoj nadoknadi Sergio Ramos je nakon kornera Luke Modrića glavom zabio za 1:1 i spasio svoju momčad od poraza. U produžetku je Real Madrid desetkovao umornog gradskog rivala i na kraju proslavio uvjerljivu pobjedu 4:1.

"Pravo je zadovoljstvo posvetiti moj pogodak svim našim navijačima, onima koji su bili uz nas na stadionu i kod kuće. Ne mogu vam uopće opisati svoje osjećaje. Kreirali smo povijest i pobijedili jednu izvanrednu momčad, koja je zasluženo osvojila naslov prvaka Španjolske. Zagrljaj s Ikerom Casillasom je zagrljaj za sve naše navijače", rekao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WjHbT8lE9lA

Iker Casillas, koji je napravio veliku pogrešku kod vodećeg pogotka Atletica, zagrlio je i poljubio Ramosa uoči ulaska u produžetke. Kapetan Kraljeva dobro je znao da bi finale najviše ostao upamćen po njegovom kiksu da Ramos nije odveo utakmicu u produžetke…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja je krivica što se momčad morala na ovakav način vratiti u utakmicu. Atletico je zabio sretan gol i dobro se branio, a mi smo promašili nekoliko šansi. U drugom produžetku obje momčadi su bile jako umorne, ali oni ipak više. Baleov pogodak prelomio je utakmicu", komentirao je Casillas.

//www.youtube.com/embed/lNmwYPhs_ww

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo bio je praktički nevidljiv cijelu utakmicu, ali je na kraju ipak uspio zabiti iz penala u 120. minuti svoj 17. gol ove sezone u Ligi prvaka.

"Zaslužili smo ovu pobjedu jer smo bili bolja momčad. Oni uopće nisu imali nikakve prilike za pogodak. Naprosto smo bili bolji. Ovo je nogomet, ponekad do pobjede stignete u zadnjim minutama. To se dogodilo u ovoj utakmici. Atletico zaslužuje čestitke za odličnu sezonu", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je pobjeda za naše navijače koji su nas odlično bodrili. Jako teška utakmica u kojoj se meni ostvario san, jer sam prvi puta u karijeri igrao finale Lige prvaka", izjavio je Gareth Bale, strijelac pogotka za vodstvo Reala u 110. minuti.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo