RAKITIĆ IMA SAVRŠENU PRILIKU DA NOKAUTIRA BARCELONU: / Sad bi mogli požaliti jer su ga se samo tako odrekli

Image
Foto: Profimedia

Ova utakmica Seville i Barcelone u polufinalu Kupa kralja bit će posebna za bivšeg hrvatskog reprezentativca

5.2.2021.
18:38
Profimedia
VOYO logo

U polufinalu španjolskog Kupa Kralja igrat će Athletic Bilbao i Levante, dok će se Barcelona sučeliti Sevilli, odlučio je ždrijeb u petak.

Barcelona je u četvrtfinalu nakon produžetka izbacila Granadu, dok je Sevilla bila bolja od Almerije. Prve utakmice polufinala održat će se 10. i 11. veljače, a uzvratne utakmice 3. i 4. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raketa protiv bivšeg kluba

Ova utakmica Seville i Barcelone u polufinalu Kupa kralja bit će posebna za bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. U Barceloni je proveo šest godina, ostavio je tamo najbolje dane svoje karijere, a Katalonci su ga se proteklog ljeta odrekli za samo milijun i pol eura.

Vratio se u Sevillu koja mu je priredila ne samo lijep doček, već su i rezultati koje ostvaruju impresivni. Na tablici su četvrti, a imaju samo bod manje od Reala i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova utakmica u Kupu kralja protiv Barcelone mogla bi Rakitiću biti odlična prilika da pokaže Barceloni kako su pogriješili kad su ga se tako olako riješili. Rakitić je ove sezone u dresu Seville nezamjenjiv član prvog sastava, ima veliku minutažu, a u 29 utakmica zabio je četiri gola te upisao tri asistencije.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo