Islanđanin ispalio biser dana o Mandžukiću

Dva dana uoči utakmice dodatnih kvalifikacija, Islanđani nastavljaju psihološki rat protiv Hrvatske. Nakon izjave izbornika Lagerbäcka, branič Ragnar Sigurdsson otišao je korak dalje.

13.11.2013.
11:37
VOYO logo

Nakon što je izbornik Lars Lagerbäck bocnuo izbornika VatrenihNiku Kovača rekavši da on nakon dva treninga ne može promijeniti situaciju u hrvatskom taboru, Ragnar Sigurdsson je progovorio o Mariju Mandžukiću.

Islandski novinari su pouzdanog stopera Kopenhagena, kojeg u petak očekuje dvoboj protiv ponajboljeg svjetskog napadača Marija Mandžukića, priupitali što očekuje od spomenutog duela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurdsson je ispalio zanimljiv odgovor koji je sve iznenadio.

"Mandžukić? Iskreno, nikad ga u životu nisam vidio. Taj igra u Bayernu? Ne znam za njega jer ne gledam njemački nogomet. Rečeno mi je da je dobar igrač, vidjet ćemo", rekao je i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče same utakmice, nema straha. Priznajem, malo sam nervozan, ali svi ćemo dati sve od sebe. Želimo zabiti i ne primiti pogodak u prvoj utakmici, to je ono čemu ćemo stremiti", zaključio je Sigurdsson.

Aron Gunnarsson, 24-godišnji vezni igrač Cardiffa, najavio je međunarodne susrete svoje karijere, u kojima će s kapetanskom vrpcom predvoditi reprezentaciju Islanda protiv Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada bi se plasirali na Svjetsko prvenstvo, to bi bila najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Ove dvije utakmice protiv Hrvatske su za nas nešto sasvim novo i posebno, jer mi nikada nismo igrali u dodatnim kvalifikacijama, nikada nismo bili tako blizu jednom velikom natjecanju", rekao je Gunnarsson, koji je upisao 39 nastupa za svoju nacionalnu selekciju, ali još uvijek nije postigao niti jedan pogodak.

"Island je mala zemlja, za nas je briljantno već što smo dogurali ovako daleko u ovom natjecanju. Mi smo mlada momčad koja je gladna uspjeha i nadam se da ćemo tu glad pozitivno prenijeti u oglede s Hrvatskom, iako znamo da Hrvati imaju iskustvo nastupa na Svjetskom prvenstvu. Sav pritisak je na njima, a mi moramo izaći na igralište i uživati u tim utakmicama. Ponosni smo na naš uspjeh. Igrati dobro za reprezentaciju je nešto što smo uvijek željeli raditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gunnarsson ima priliku postati treći igrač iz Cardiffa koji će idućeg ljeta igrati na Mundijalu u Brazilu. To su već osigurali Gary Medel s Čileom i Kim Bo-Kyung s Južnom Korejom.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo