ZAUSTAVIO LIVAJU I DRUŠTVO / Radeljić o šampionskim apetitima Rijeke: 'Dinamo i Hajduk nas podcjenjuju, to je naša prednost'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Mi ćemo ići iz utakmice u utakmicu, pokušati što više utakmica slaviti i da na kraju pokušamo pomrsiti račune Dinamu ili Hajduku'

31.1.2024.
22:19
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je u Jadranskom derbiju na Poljudu svladala Hajduk 2:1 i tako skočila na prvo mjesto HNL-a, a odličan je u momčadi gostiju bio Novotravničanin Stjepan Radeljić.

Image
POLJUD U NEVJERICI /

Gotov je kaotični Jadranski derbi: Rijeka golčinama preokrenula Splićane, Livaja se ozlijedio

Image
POLJUD U NEVJERICI /

Gotov je kaotični Jadranski derbi: Rijeka golčinama preokrenula Splićane, Livaja se ozlijedio

"Velika pobjeda na prepunom Poljudu. Došli smo u Split po pobjedu, spremili se, dobro radili i analizirali ekipu Hajduka sa stručnim stožerom i na kraju mogu reći da smo zasluženo slavili", rekao je Radeljić za SportSport pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo dobro ušli u utakmicu, prvih 20 minuta smo bili u podređenom položaju i Hajduk je zasluženo poveo. Dobro su nas kontrolirali u prvom poluvremenu. Na pauzi smo porazgovarali, dogovorili se da idemo čvršće u duele i da pokušamo igrati jer smo vidjeli da možemo i evo na kraju nam se to sve isplatilo".

Pokvarili su igrači Rijeke feštu navijača Hajduka. Na kraju se radovala grupa od stotinjak članova Armade iz Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, savršen dan za njih, prepun Poljud, predstavljanje jako dobrih pojačanja i naš je plan bio da im pokvarimo barem malo to sve i eto vratili smo se s tri boda nazad u Rijeku", rekao je Radeljić koji je vodio velike bitke s Markom Livajom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma Livaja je odličan igrač, sve je dokazao u karijeri dosad. Znali smo da ćemo imati posla cijelu utakmicu i prvih pola sata nas je dosta namučio. U drugom poluvremenu smo se malo sabrali i zatvorili smo prilaze prema našem golu. Nije se dosad puno naigrao, ali u derbiju je pokazao da ima kvalitete i iskustvo, posebno bitno za 'velike' utakmicu, vatrenu atmosferu."

"Sigurno da će biti zanimljivo do kraja, ima se tu još mnogo igrati i jos ništa nije riješeno. Mi ćemo ići iz utakmice u utakmicu, pokušati što više utakmica slaviti i da na kraju pokušamo pomrsiti račune Dinamu ili Hajduku. Naša neka prednost je upravo ta što nas se puno podcjenjuje i na nama je da to pokušamo iskoristiti", zaključio je Radeljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Kakve scene na Poljudu

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo