SJAJAN POSAO / Splićani trljaju ruke: Bivši prvak Europe prodaje nekadašnjeg Hajdukovca za ogromnu cifru?

Image
Foto: Profimedia.hr

Pri dogovoru o prodaji Vuškovića Hajduk je u ugovor lukavo ugradio i postotak od idućeg transfera. Pretpostavlja se da je taj postotak negdje između 15 i 20 posto.

14.7.2022.
18:58
Profimedia.hr
VOYO logo

Mario Vušković (20) bi nakon samo jedne sezone u njemačkom drugoligašu HSV-u mogao preseliti na Otok, tvrde njemački i britanski mediji. Bivši stoper Hajduka je prvo došao na posudbu koju je HSV platio 1,2 milijuna eura nakon čega je početkom ovog mjeseca i službeno otkupljen za cifru od 3 milijuna eura.

Image
ČUDNA KOINCIDENCIJA /

Gdje Hajduk prođe trava ne raste: Koje je velikane pokosilo 'hajdučko prokletstvo'

Image
ČUDNA KOINCIDENCIJA /

Gdje Hajduk prođe trava ne raste: Koje je velikane pokosilo 'hajdučko prokletstvo'

Tražena roba

Interes za usluge 20-godišnjeg stopera su pokazali Wolverhampton, Brentford i tri bundesligaša čija imena još nisu poznata. Iako na početku nije bio standardan, nametnuo se te skupio 29 nastupa u službenim utakmicama tijekom protekle sezone. HSV bi najradije zadržao Vuškovića, jer su zadovoljni njegovim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremni su ga prodati ako dođe zadovoljavajuća ponuda, jer financijski ne stoje najbolje. Podsjećamo, HSV je krajem sezone imao priliku izboriti plasman u prvu Bundesligu, bivši europski gigant je zapeo u izravnom doigravaju za promociju protiv Herthe koja je u dvije utakmice bila uspješnija. Porazom 0:1 i pobjedom 2:0, Hertha je ostala u najvećem rangu njemačkog nogometa.

Hajduk zadovoljno trlja ruke

Pri dogovoru o prodaji Vuškovića Hajduk je u ugovor lukavo ugradio i postotak od idućeg transfera. Pretpostavlja se da je taj postotak negdje između 15 i 20 posto. Ako HSV za Vuškovića dobije deset milijuna eura koliko se spominje, Hajduku bi pripalo između milijun i milijun i pol eura. Eventualan transfer Vuškovića ovo ljeto bi financijski itekako pomogao Bilima koji traže nova pojačanja u borbi za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo