PSIHO, PA ČEMU TO? / Legendarni nogometaš pljunuo na Bilićev rad

Image
Foto: AFP

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić trenerski je hit u Engleskoj zahvaljujući sjajnim ovosezonskim igrama njegova West Hama. No, ne misle svi da je on najzaslužniji za uspjehe londonskog kluba.

11.11.2015.
19:18
AFP
VOYO logo

West Ham je poslije 12 kola Premierlige na visokom šestom mjestu, a Bilićeva momčad ove sezone iza sebe ima pobjede protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja i Chelseaja. Brojni su stručnjaci oduševljeni načinom na koji je Bilić preporodio Čekićare, ali ne i Stuart Pearce.

"Allardyce je kreirao momčad"

Legendarni nogometaš, koji je dio karijere proveo i u West Hamu, a kasnije je bio izbornik mlade engleske reprezentacije, smatra da najveće zasluge za uspjehe kluba s Upton Parka ima bivši trener Sam Allardyce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Allardyce je sastavio ovu momčad koja trenutačno igra jako dobro. Slaven je dodao jednog ili dvojicu igrača, ali Sam je kreirao momčad", rekao je Pearce u razgovoru za radijsku postaju TalkSport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je ipak koliko je popularni Psiho u pravu budući da je Bilić tijekom ljeta doveo desetak novih igrača, od kojih su trojica - Manuel Lanzini, Victor Moses i Dimitri Payet - u potpunosti promijenila i unaprijedila napadački dio igre West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo