PSG TVRDI DA NEYMAR SIGURNO OSTAJE, A NAHVALIO GA JE RONALDO: / 'Približava se Zlatnoj lopti'

Image
Foto: AFP, CHRISTOPHE SIMON

"Približava se Zlatnoj lopti", rekao je o Neymaru njegov sunarodnjak

6.2.2018.
13:54
AFP, CHRISTOPHE SIMON
VOYO logo

Legendarni Brazilac Ronaldo Luís Nazário de Lima ili jednostavno - Ronaldo rekao je kako Neymar u PSG-u ima sve što mu je potrebno za sreću i misli da je blizu osvajanju Zlatnoj lopti.

ŠEICI NE ŠTEDE NA PLAĆAMA: Čak devet igrača PSG-a nalazi se u top 10 najplaćenijih igrača Francuske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram kako je Neymar sretan u Parizu. Iskreno, nisam razgovarao s njime, ali sam siguran da tamo ima sve što mu treba. To je nevjerojatan grad, a njegova momčad igra sjajno. Njegov početak bio je sjajan iako je bio pod velikim pritiskom. Kada je opušten i sretan onda igra sjajno i zabija odlične golove što je uvijek zabavno navijačima", rekao je Ronaldo za SFR Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od razloga napuštanja Barcelone i prelaska u parišku momčad je izlazak iz Messijeve sjete te borba za titulu najboljeg svjetskog igrača.

"Približava se Zlatnoj lopti. Osvajanje te nagrade ovisi o uspjeh momčadi i razni drugi kriteriji se gledaju. Ova godina će biti jako važna za njega, ali i za Brazil Ako zabiješ pogodak u finalu SP-a, imaš velike šanse postati najboljim igračem turnira. Prije ili kasnije, sve će te nagrade doći", dodao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEYMAR JE ISKLJUČIVI KRIVAC ZAŠTO SU TRANSFERI TAKO VISOKI: ‘Samo da nam je to rekao PSG-u bismo ga prodali jeftinije’

Luiz Fernandez, sportski direktor omladinske škole PSG-a je siguran da će Neymar i sljedeće godine igrat i u glavnom gradu Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stavio bih ruku u vatru da neće otići iz kluba. PSG ih je doveo da ovdje pobjeđuju", rekao je Fernandez.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo