VIDEO: / Ibra 'puko' i galamio u svlačionici tijekom slavlja

Nogometaši PSG-a novi su francuski prvaci. U derbiju 36. kola Le Championnata pariški klub je slavio na gostovanju kod Lyona s 1:0 i tako i matematički potvrdio titulu.

13.5.2013.
9:23
VOYO logo

Za klub iz francuske prijestolnice prvi je to ligaški naslov nakon 19 godina i treći ukupno u njihovoj povijesti.

Gol odluke na Gerlandu zabio je u 53. minuti Jeremy Menez, svoj peti ovosezonski. Akciju je pokrenuo Zlatan Ibrahimović, Thiago Motta je uposlio Meneza na lijevoj strani kaznenog prostora, a ovaj je prizemnim udarcem ljevicom pronašao put do mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije bio u kadru Lyona za ovaj susret.

http://rutube.ru/video/embed/6342289

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kola prije kraja sezone PSG ima nedostižnih sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Marseillea, dok Lyon drži treće mjesto, koje vodi u Ligu prvaka kroz kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka igrači i treneri PSG-a su započeli slavlje na travnjaku pa ga preselili u svlačionicu u kojoj su kamere zabilježile trenutak u kojem se Ibra dere na sportskog direktora Leonarda. Izvještaji iz Francuske govore kako je Leonardo došao obavijestiti Ibru da mora na dopinšku kontrolu, a zvijezdi se očito nije svidjela činjenica da ga se prekida u slavlju pa je povišenim tonom poručio Brazilcu da "uvijek sve pokvari".

Odmah nakon pobjede PSG-a pariškim ulicama zavladalo je oduševljenje, a kako to često i završi, navijačka sreća je otišla u drugu krajnost, odnosno, u nerede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG-ove pristalice su razbijale izloge po Parizu, uništavali automobile i palile vatru, a u tim neredima je zasad, kako piše L'Equipe, uhićena 21 osoba. No, navijači/huligani su se u svemu i sukobili s čuvarima reda, pa je tako čak šesnaest osoba zaduženo za mir i sigurnost na ulicama završilo u bolnicama s lakšim ozljedama.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo