PRVO JE ODUŠEVIO U DERBIJU, A ONDA...: / Dejan Lovren dobro je nasmijao čitavu Englesku

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Dejan Lovren zaradio je hvalospjeve pisanja engleskih medija za svoju jučerašnju predstavu u velikom engleskom derbiju između Manchester Uniteda i Liverpoola na Old Traffordu (1-1).

16.1.2017.
12:58
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Lovren je bio proglašen za igrača susreta. Engleski mediji hvale stopera Hrvatske. Pa se u kontekstu Lovrena spominje kako je bio "pravovremen u raščišćavanju opasnosti, dominantan u skoku, siguran kod intervencija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjerao Pogbu da skrivi jedanaesterac

Vatreni je u 26. minuti svojim skokom natjerao Paula Pogbu da rukom skrivi kazneni udarac, koji je sigurno realizirao Milner. No, na stranu jedanaesterac. Lovren je protiv Uniteda odigrao zaista sjajno. Nahvalio ga je, za vrijeme uzimanja izjave od strane novinara Sky Sportsa Geoffa Shreevesa, što je protokol dogovoren s Premier ligom, kazavši:

"Da, stvarno ste odigrali dobru utakmicu, Osobno ste izazvali probleme igračima Uniteda u obrani i napadu. Je li to bio dio taktike?", kazao je novinar Shreeves, dok je Lovren istaknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Razočarani smo jer znamo da smo mogli izvući više'

"To je bila dobra taktika. Bilo je zaista teško, posebice u drugom dijelu. Igralo se visokim intenzitetom i bilo je puno prilika. Imali su ih i oni, a mi još i više. Imao sam i ja nekoliko prilika. Mogli smo zabiti još koji gol. Ali nema veze, ovdje je uvijek teško igrati", rekao je Lovren, pa je nakon toga bio upitan da kaže kakva je atmosfera u svlačionici iz koje je i došao na uzimanje izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočarani smo jer znamo da smo mogli izvući više, ali idemo dalje i moramo se koncentrirati na sljedeću utakmicu..."

Upitan je potom Lovren za komentar igre Manchester Uniteda u drugom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpatični gaf nasmijao novinare i fanove

"Bilo je teško. Manchester United je igrao s dvojicom visokih igrača, Ibrahimovićem i...", zastao je Lovren, ne mogavši se sjetiti, prije nego li mu je Shreeves pomogao kazavši da je riječ o Fellainiju.

"Zaboravio sam da", kazao je Lovren sa smiješkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpatični gaf Lovrena nasmijao je novinare i fanove. Portal Emipire of The Kop ističe u tekstu o Lovrenu kako je Hrvat zaboravio ime Fellainija. Ali i kako, ako nastavi igrati ovako kao što je odigrao protiv Uniteda, da će postati jedan od najboljih braniča lige.

"Protiv Manchestera je bio superioran. Ne samo da se sjajno nosio s prijetnjama Zlatana Ibrahimovića, nego je bio vođa obrane Redsa, ostvarivši osam uspješnih intervencija i pobijedivši u devet zračnih dulea", piše spomenuti portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo