PROVALA GODINE: / Čovjek koji ništa nije osvojio u životu preuzima Real?!

Image

Steve Parish, jedan od suvlasnika engleskog premierligaša Crystal Palacea odlučio je u posljednjim danima 2015. poslati ozbiljnu kandidaturu za 'provalu godine'.

29.12.2015.
9:30
VOYO logo

Dotični je očito opijen uspjehom (peti u Premiershipu) i blagdanskim užicima odlučio nasmijati javnost, te je u razgovoru za BBC popričao o odlasku njihovog trenera Alana Pardewa u redove Reala.

"Ukoliko ga Real želi, nećemo mu stajati na putu", rekao je Parish i nasmijao ljubitelje nogometa diljem svijeta. Još nismo sigurni da se nije šalio, pogotovo jer BBC ozbiljno donosi njegovu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije nam jasno otkud mu ideja da bi Real uopće razmišljao o dovođenju 54-godišnjeg Engleza koji u 16-godišnjoj karijeri je manje-više neuspješno vodio Reading, West Ham, Charlton, Southampton, Newcastle i sada je na vrhuncu - njegov Crystal Palace je trenutno peti u Premiershipu.

Čovjek u životu nije osvojio trofej, West Ham je odveo u krizu rezultata kakvu klub nije doživio 70 godina, epizodu u Newcastleu ćemo pamtiti kako je glavom u glavu udario suparničkog igrača i zaradio crveni karton i 260.000 funti kazne...ali dovoljno je dobar za Real? Ne bi se čudili da Zdravko Mamić ovih dana ispali da neće zaustaviti brata kad dođe poziv iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kad smo kod Reala, bivši igrač Grenaro je otkrio kako će se Mourinho vratiti u Madrid. Blago Rafi Benizetu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo