PROSINEČKI VRHUNSKI UZVRATIO REPREZENTATIVCU KOJI GA JE NAPAO: / 'Pa tko je taj? Ma dajte, molim vas'

Image
Foto: PIXSELL

'Na turneji u Americi se derao na igrače, a kad su došli oni iskusniji, onda je šutio'

23.4.2020.
12:51
PIXSELL
VOYO logo

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Haris Medunjanin, prošloga je tjedna optužio legendarnog hrvatskog nogometaša i bivšeg izbornika njihove nacionalne selekcije, Roberta Prosinečkog, da nije znao niti imena svojih igrača.

"Safet Sušić je došao na pripreme i rekao da već zna tko će mu igrati. Kakva je to poruka onima koji mu se žele dokazati na treninzima? Mehmedu Baždareviću sam u lice rekao da se boji svakog. Molio je mene da idem na turneju u Japan, a druge igrače nije smio ni pitati. I kod Prosinečkog je tako bilo, na turneji u Americi se derao na igrače, a kad su došli oni iskusniji, onda je šutio. Polovici igrača nije znao ni imena", ispričao je Medunjanin koji se od reprezentacije oprostio dva mjeseca nakon dolaska Prosinečkog na izborničku klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Bosnia-Herzegovina's coach Robert Prosinecki looks on during the UEFA Euro 2020 qualification football match between Italy and Bosnia Herzegovina at the 'Allianz Stadium' in Turin on June 11, 2019., Image: 446200169, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MARCO BERTORELLO / AFP / Profimedia

No, sada je dobio i odgovor legendarnog Žutog i to vrhunski...

"Je li? Pa ja ne znam ni tko je on! Doista, tko je taj? Ma dajte, molim vas", rekao je za Prosinečki za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo