PROSINEČKI U NOVI KLUB DOVEO IGRAČA KOJI JE U RIJECI DOSEGNUO KULTNI STATUS: / Već su surađivali u reprezentaciji, a sada će i u Kayserisporu

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Riječ je o igraču koji se ističe svojom polivalentnošću

9.1.2020.
13:48
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Tridesetjednogodišnji Zoran Kvržić napustio je redove hrvatskog prvoligaša Rijeke i postao novi je igrač turskog Kayserispora, gdje će ga trenirati Robert Prosinečki, službeno su potvrdili na stranici hrvatskog prvoligaša.

"U Rijeci sam doživio puno lijepih trenutaka, ali došao je trenutak da moram ići. Moram se zahvaliti cijelom klubu i predsjedniku Damiru Miškoviću što su mi omogućili da na kraju karijere ostvarim još jedan izazov u novoj ligi", izjavio je Zoran Kvržić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvržić je reprezentativac Bosne i Hercegovine, a u Kayserisporu će ga trenirati Robert Prosinečki, s kojim je surađivao dok je Hrvat bio izbornik BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kvržić je u Rijeci dostigao kultni status, a najupečatljiviji trenuci bili su pogoci Stuttgartu na putu prema plasmanu u skupinu Europske lige, dva gol protiv Dinama u dva nastupa u finalu Kupa Hrvatske, osvojen Superkup. Igrao je i desnog beka, te desno krilo, prilagodio se svim zahtjevima i ostavio dubok trag", ističu o tom nogometašu iz HNK Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo