PROSINEČKI PROGOVORIO O ČUDNOJ SITUACIJI S KORONOM U TURSKOJ: / 'Ovo još nisam vidio. Svijet paničari, a mi igramo'

Image
Foto: Profimedia

U Turskoj se nogomet i dalje igra, iako pred praznim tribinama, ali se igra

17.3.2020.
15:11
Profimedia
VOYO logo

Notorni koronavirus paralizirao je svijet, a posebice Europu gdje je cijela Italija u karanteni, a takav scenarij nije isključen i u brojnim drugim zemljama. Sve je stalo, pa tako i nogometna natjecanja, prvenstva, turniri, Euro je odgođen, pola ekipa drži svoje igrače u karanteni ili samoizolaciji i tako je svima, osim Turcima.

Naime, u Turskoj se nogomet i dalje igra, iako pred praznim tribinama, ali se igra. O toj je situaciji za turske medije govorio i Robert Prosinečki, trener prvoligaša Kayserispora koji je u prošlom kolu slavio protiv Malatyaspora s 2:1, a sada ga za tri dana čeka nova utakmica. O odgodi nema govora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

20.05.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinecki odrzao je konferenciju za medije na kojoj je objavio popis igraca za predstojece kvalifikacijske utakmice s Finskom i Italijom. Photo: Armin Durgut/PIXSELL

"Svijet je u panici i ovo je postao globalni problem. Nogomet je zaustavljen u gotovo svim zemljama, u Hrvatskoj se ne ide u škole i liga je prekinuta. U Turskoj su donesene neke mjere prevencije, ali to je ništa u usporedbi s ostatkom Europe. Ja to još nisam vidio", govorio je Prosinečki za turske medije.

"Neprirodno je da se nogomet igra pred praznim tribinama i ovakva situacija ne odgovara nikome. Vidjet ćemo što će se dogoditi u narednim danim", zaključio je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo