PROSINEČKI POSLAO PORUKU SVIM SVOJIM KRITIČARIMA: / 'Dat ću sve od sebe da reprezentacija ode na veliko natjecanje'

Image
Foto: AFP, FRANK PERRY

Protiv hrvatskog stručnjaka sarajevski mediji vodili su oštru kampanju.

4.1.2018.
15:00
AFP, FRANK PERRY
VOYO logo

Proslavljeni bivši hrvatski nogometaš, sad trener Robert Prosinečki, u četvrtak je u Sarajevu izabran za izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Legendarni Žuti jednoglasno je izabran na sjednici Izvršnog odbora N/FSBiH, a na kormilu reprezentacije je naslijedio Mehmeda Baždarevića koji je Zmajeve vodio u protekla dva kvalifikacijska ciklusa.

PROSINEČKI ZA NET.HR: ‘Najbolji smo u regiji, među vodećima u svijetu, ali nemamo ono što imaju Srbija, Slovenija ili BiH’

"Naravno da sam presretan. Voditi reprezentaciju BiH koja ima fenomenalne igrače i ogroman potencijal je velika stvar. Da li sam očekivao da ću biti izbornik? Pa, sigurno da čovjek o tome misli, ali sve do danas se ništa nije znalo. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da reprezentacija s ovim igračima ode na veliko natjecanje", kazao je Prosinečki za Sportsport.ba, koji nije imao naklonost većine bh. medija i bh. struke uoči izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROSINEČKI POSTAO NOVI IZBORNIK BOSNE I HERCEGOVINE: Hrvat pobijedio Osima unatoč oštroj kampanji sarajevskih medija

Protiv hrvatskog stručnjaka sarajevski mediji vodili su oštru kampanju. Prosinečki je bio favorit članova Izvršnog odbora Saveza, onih koji su odlučivali o izborniku, a sin legendarnog Ivice Osima bio je favorit novinara i svojih kolega.

Image
KANDIDATURA PROSINEČKOG UZBURKALA DUHOVE U SUSJEDSTVU: /

'Hoće li se sastav reprezentacije BiH krojiti u Zagrebu i Beogradu?!'

Image
KANDIDATURA PROSINEČKOG UZBURKALA DUHOVE U SUSJEDSTVU: /

'Hoće li se sastav reprezentacije BiH krojiti u Zagrebu i Beogradu?!'

"To je normalno, nije me to iznenadilo, jer svako ima svoje mišljenje i viđenje. Ponavljam, ja ću raditi najbolje što mogu i vjerujem da ću biti uspješan na klupi BiH", poručio je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim i Prosinečki ostali su usamljeni u utrci za spomenutu poziciju. U BiH je, odmah nakon što su iz utrke otpali Dragan Okuka i Vladimir Petrović, krenula žestoka kampanja za Osima, najtrofejnijeg trenera u povijesti bosanskohercegovačke lige. Na kraju je Prosinečki pobijedio Amara Osima...

Prve ispite na klupi bh. reprezentacije Prosinečki će imati 28. i 31. siječnja kada će Zmajevi igrati prijateljske utakmice protiv SAD-a i Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo