PROSINEČKI O NEOBIČNOJ SITUACIJI U TURSKOJ: / 'Ovdje je sve normalno, barem nas svi u to uvjeravaju, ali jedna me stvar iskreno čudi'

Image
Foto: AFP

Iako su otkazana gotovo sva klupska natjecanja u Europi, tursko prvenstvo se nastavlja

14.3.2020.
9:42
AFP
VOYO logo

Spremamo se za nedjelju i dvoboj protiv Malatyaspora, ovdje je sve normalno, barem nas svi u to uvjeravaju. Poručio je to putem Sportkluba proslavljeni hrvatski nogometaš i trener RobertProsinečki. Njegov Kayserispor će, prema svemu sudeći, u nedjelju igrati prvenstveni susret.

Iako se u Turskoj, prema njegovim riječima, priča o koronavirusu, zasada nema nikakvih uputa i poteza. Dodaj da je jedina mjera ta što će se utakmice igrati pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

SARAJEVO, March 12, 2019 Robert Prosinecki, coach of the national soccer team of Bosnia and Herzegovina (BiH), speaks during a press conference in Sarajevo, BiH, March 11, 2019. Prosinecki announced the list of players for the UEFA European Championship 2020 qualifiers., Image: 418826143, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News

Čudi ga i to da se spominju samo dva slučaja zaraze u zemlji u kojoj trenutačno radi i živi.

"Iskreno, to čudi. Naime, ovo je zemlja od 80 milijuna stanovnika, ali za loše vijesti još uvijek ima vremena", rekao je Prosinečki i dodao kako je ovo situacija s kakvom se nikada nismo sreli te da je svaki ljudski život dragocjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo