PROSINEČKI MOŽE BITI PONOSAN: / Hrvatski stručnjak odveo Azerbajdžan do povijesne pobjede

Image
Foto: AFP, FRANK PERRY

U prvim utakmicama europskih kvalifikacija za Svjetsdko prvenstvo igranim u ponedjeljak Danska je zabilježila važnu pobjedu kod Armenije (4-1), dok je Azerbejdžan slavio protiv San Marina s 5-1.

4.9.2017.
21:44
AFP, FRANK PERRY
VOYO logo

Danci su s lakoćom prošli teško gostovanje u Erevanu, iako su domaćini poveli već u šestoj minuti. Ipak, Skandinavci su nakraju slavili s uvjerljivih 4-1, a junak dvoboja je bio veznjak Werdera Thomas Delaney s čak tri gola.

Skok na treće mjesto

Danci su sada preuzeli vodstvo u skupini E sa 16 bodova, koliko ima i Poljska koja večeras dočekuje Kazahstan. U sljedećem kolu Dansku očekuje gostovanje kod Crne Gore i to će biti vjerojatno utakmica odluke o drugoplasiranom iz ove skupine s obzirom da Poljaci u sljedećem kolu idu u goste Armeniji, a potom dočekuju Crnogorce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini C je Azerbejdžan, koji vodi naš Robert Prosinečki, kod kuće pobijedio San Marino s 5-1. Prosinečki ima razloga za slavlje jer Azerbejdžan nikad prije u službenim utakmicama nikome nije zabio pet golova. San Marino je u Bakuu ipak došao do počasnog gola, a zabili su u gostima i u Norveškoj. Ovom pobjedom, trećom u kvalifikacijama, Azeri su s 10 bodova preskočili Češku (9) i Norvešku (7) te se nalaze na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

http://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-1761-10585', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo