PROSINEČKI DOBIO OTKAZ U TURSKOM PRVOLIGAŠU: / Posla ga je koštao poraz od niželigaša, imao je jednu pobjedu u osam utakmica

Image
Foto: Profimedia

Prosinečki je i u protekloj sezoni s drugim klubom Kayserisporom ostvario nezavidan rezultat.

25.11.2020.
15:44
Profimedia
VOYO logo

Proslavljeni hrvatski nogometaš, a sada trener, Robert Prosinečki dobio je otkaz u turskom prvoligašu Denizlisporu nakon poraza 2:1 od niželigaša Turgutluspora u Kupu, javljaju turski mediji.

Nakon poraza od Turgutluspora “Veliki žuti” je izjavio da mu je žao i da će razgovarati s čelnim ljudima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je težak poraz za nas i naravno da će imati posljedice. Moram razgovarati s predsjednikom i klupskim čelnicima i nakon toga ćemo brzo objaviti našu odluku”, izjavio je Prosinečki za turski CNN nakon poraza, a danas su se slutnje obistinile i dobio je otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loši rezultati

Denizlispor je jako loše ušao u ovu sezonu i nakon osam odigranih kola nalazi se u zoni ispadanja, na pretposljednjem mjestu tablice sa samo pet bodova. Ostvarili su ove sezone samo jednu pobjedu.

Prosinečki je i u protekloj sezoni s drugim klubom Kayserisporom ostvario nezavidan rezultat. Završio je na predzadnjem mjestu na tablici, no klub se ipak spasio nakon odluke saveza da zbog pandemije koronavirusa sezona nije regularna te da neće biti ispadanja iz lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo