PROSINEČKI DEMONSTRIRAO MOĆ: / Skalpirao Bešiktaš i upropastio im šansu za Europu, a spasio svoj klub od ispadanja

Image
Foto: Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Kayserisporu je to treća pobjeda za redom, a u posljednje dvije utakmice također su skalpirali dvije ekipe iz vrha ljestvice

6.7.2020.
23:05
Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia
VOYO logo

Turski Kayserispor slavio je u 30. kolu Super lige s 3:1 protiv Bešiktaša i pobjegao je iz zone ispadanja. Ekipa Roberta Prosinečkog povela je u 51. minuti golom Acara, a onda je 15. minuta prije kraja Bešiktaš poravnao preko Hutchinsona.

No, zatim je u 83. minuti golom Acara ponovo vratio prednost i Kravets je tri minute kasnije zabio posljednji čavao u lijes Bešiktaša. Turski je velikan trenutno u velikoj borbi za Europu, a sada su izgubili vrlo vrijedne bodove i zaglavili su na petom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Bosnia-Herzegovina's coach Robert Prosinecki looks on during the UEFA Euro 2020 qualification football match between Italy and Bosnia Herzegovina at the 'Allianz Stadium' in Turin on June 11, 2019., Image: 446200169, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MARCO BERTORELLO / AFP / Profimedia

Kayserisporu je to treća pobjeda za redom, a u posljednje dvije utakmice također su skalpirali dvije ekipe iz vrha ljestvice. Prosinečki je sada na 14. mjestu i pobjegao je iz zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo