PROMETNO U RIJECI: / Bradarić odlazi u transferu koji je drugi najveći u povijesti kluba, stiže bivši igrač Tottenhama

Image

U transferu koji bi trebao iznositi pet milijuna eura Filip Bradarić napustit će redove aktualnog hrvatskog prvaka i potpisati ugovor s talijanskim prvoligašem Bolognom, javlja nogometni poral Goal

14.6.2017.
9:07
VOYO logo

Obistine li se ovi navodi Bradarić, 25-godišnji defanzivni veznjak s iskustvom igranja za hrvatsku reprezentaciju, postat će drugi najveći transfer u klupskoj povijesti. Rekordno visok ostaje onaj Andreja Kramarića koji je u Leicester City otišao za, vjeruje se, devet milijuna eura.

Bradarić je navodno velika želja Bologninog trenera Roberta Donadonija, nekoć sjajnog veznjaka Milanove momčadi i talijanske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se dolazaka tiče, na Rujevicu bi, piše Novi list, trebao stići 22-godišnji Tomislav Gomelt. Riječ je o veznjaku koji je juniorski staž odrađivao u Segesti, Zagrebu i HAŠK-u prije no što je 2012. godine otišao u londonski Tottenham. Kroz seniorsku karijeru taj ga je klub proslijeđivao u Espanyol B, Royal Antwerp i Bari iz kojeg je, pak, prešao u rumunski Cluj. U dvije godine ondje sakupio je bivši hrvatski U19 reprezentativac 53 nastupa uz učinak od dva pogotka i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo