PROCURIO ZAPISNIK S DERBIJA: / Carević brutalno izvrijeđao suca, Torcida u šest minuta spalila 45 baklji, 17 topovskih udara...

Image
Foto: Pixell

Nakon derbija najviše je govora bilo o navijačima.

1.10.2018.
13:56
Pixell
VOYO logo

I dok u Hajduku još uvijek čekaju kaznu Disciplinske komisije Prve HNL zbog incidenata na derbiju s Dinamom ove subote na Poljudu, procurio je zapisnik delegata susreta Ante Vučemilovića. U njemu se među ostalim mogu pročitati i riječi koje je sucu uputio Mario Carević, pomoćnik trenera Hajduka Zorana Vulića.

"U 55. minuti sa klupe je isključen Mario Carević. I nakon javnog upozorenje suca u prvom poluvremenu isti je nastavio sa učestalim prigovorima, te je u 55. minuti nesportski reagirao na jednu odluku pomoćnog suca. Nakon isključenja isti se obratio 4. sucu riječima "jebem ti mater u pi*ku 100 puta" i to tri puta ponovio", stoji u izvještaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubačeno 45 baklji

Nadalje objavljeni su još neki detalji kako s tribina tako i s travnjaka.

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Miranda Cikotic/PIXSELL

"U 64. minuti u teren za igru ubačene su tri baklje igra je bila prekinuta 90 sekundi, u 66.minuti je u teren ubačeno 4 baklje prekid igre je trajao 30 sekundi. Ponašanje navijačke skupine Torcida; u 15. minuti dva puta i u 52. minuti jedan puta pjevaju pjesmu" visoke peći potpaljujem ja, dva reda koksa četiri purgera aaaaaa radujem se ja". Od 62. - 68. minute ubačeno je 45 baklji od toga 13 u teren za igru, 9 dimnih bombi, 5 strobova i 17 topovskih udara. U navedenom razdoblju igra je bila prekinuta u 62. 66. i 68. minuti u ukupnom trajanju od tri minute. U 89. minuti igrač Hajduka broj 7 Adam Gyurcso je pogođen kamenom iz gledateljstva u blizini drugog pomoćnog suca. U 63. minuti isto tako je ozljeđen vatrogasac JVP Split koji je prevezen u bolnicu na daljnju obradu, stoji u izvještaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo