PROCURIO PORAŽAVAJUĆI PODATAK ZA NIKU KOVAČA: / Hrvat neće biti sretan kad ovo vidi, pogledajte koliko je Bayern bolji otkako njega nema

Image
Foto: Profiemdia

Bavarcima ide puno bolje odlaskom legendarnog kapetana

3.2.2020.
14:41
Profiemdia
VOYO logo

Otkako je hrvatski stručnjak NikoKovač početkom studenog napustio Bayern, njemački prvak doživio je preporod pod njegovim nekadašnjim pomoćnikom HansijemFlickom. Štoviše, statistika je pomalo porazna za nekadašnjeg hrvatskog kapetana. Pod njegovim vodstvom u prvih deset kola Bayern je skupio 18 bodova, postigao je 25 pogodaka te ih je primio 16.

Od njegova odlaska, Flick je u istom borju prvenstvenih utakmica skupio 24 boda, momčad je postigla 33 gola, a primila ih je samo sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Müller u formi

Igrač koji je definitivno najviše profitirao odlaskom Hrvata je ThomasMüller. Kovač ga je stavio u drugi plan pa je napadač prijetio dolaskom iz kluba za koji igra cijelu svoju karijeru. No, to se sada promijenilo. Flick mu je ukazao totalno povjerenje, a on mu je uzvratio s pet golova i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici Bayern je kao gost s 3-1 svladao Mainz 05 i tako zasjeo na vrh ljestvice. Strijelci za Bavarce bili su Lewandowski (8), Mueller (14) i Thiago Alcantara (26), dok je Saint Juste (45) samo ublažio poraz domaćih. Na taj način iskoristili su Bavarci posrtaj Leipziga, koji je protiv Borussije iz Moenchengladbacha odigrao 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo