PROCURIO NEYMAROV UGOVOR: / Ludi bonusi i nevjerojatna odštetna klauzula!

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Brazilac Neymar posljednji je u nizu nogometaša čiji je ugovor procurio u javnost putem zviždačke internetske stranice Football Leaks.

11.4.2016.
11:09
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Neymar je u ljeto 2013. prešao iz Santosa u Barcelonu s kojom je potpisao petogodišnji ugovor. Kako otkriva Football Leaks, u ugovoru stoji da će Brazilac zarađivati pet milijuna eura po sezoni, ali uz brojne bonuse, u pet godina bi trebao inkasirati ukupno 49,5 milijuna eura!

Nagrada za Zlatnu loptu

Ugovor otkriva i da je Neymar primio 8,5 milijuna eura samo za potpis, a potvrđeno je i ono o čemu se dulje vrijeme nagađalo - želi li ga neki klub otkupiti, morat će Barceloni platiti vrtoglavih 190 milijuna eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, u ugovoru stoji i da će Neymar dobiti nagradu od 425.000 eura ukoliko tijekom angažmana u Barceloni postane osvajač Zlatne lopte, priznanja za najboljeg svjetskog nogometaša. Od ostalih klauzula, spomenimo da će 24-godišnji napadač primiti 637.500 eura za svaki naslov u španjolskoj Primeri, isti iznosi će dobit za plasman u Ligu prvaka, a za njezino osvajanje 850.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo