PROCURILI NOVI DRESOVI REAL MADRIDA: / Rezervna garnitura izazvala veliku polemiku kod navijača Kraljeva

Image
Foto: AFP

Neki navijači smatraju kako gostujuća garnitura nije u skladu s klupskom tradicijom

22.2.2018.
17:30
AFP
VOYO logo

Real Madrid u prvoj je utakmici osmine finala Lige prvaka sa 3:1 bio bolji od francuskog prvaka PSG-a te će imati veliku prednost uoči uzvrata u Parizu. A o toj utakmici Zidaneovoj momčadi ovisi cijeli sezona.

Barcelona u prvenstvu ima nedostižnu prednost, u Kupu su Kraljevi neslavno ispali te im je Liga prvaka u neku ruku slamka spasa. Zidane je smatrao kako ima pobjedničku momčad te kako mu zvučnja pojačanja nisu potrebna, ali Perez već sada ozbiljno razmišlja o rekonstrukciji momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme za dolazak Neymara?

Theo Hernandez i Dani Ceballos pojačali su redove aktualnog prvaka španjolske, ali se još nisu istaknuli i dokazali, a na ljeto se momčad sigurno pridružuje sjajni mladi Brazilac Vinicius Junior. Priča o Neymaru se sve češće spominje i šanse da brazilski fantazista pređe u redove Real sve su veće. A taj transfer bi koštao i zasigurno ispraznio klupsku blagajnu koja bi se mogla napuniti novim bogatim sponzorskim ugovor s Adidasom.

Dresovi za novu sezonu su navodno već spremni, a službeno predstavljanje trebalo bi biti nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Domaća garnitura je klasična bijela s crnim prugama kao znak Adidasa, ali druga je crna s dijagonalnom linijom sivkaste boje. Nekima se sviđa, dok smatraju kako nikako nije u skladu s klupskom tradicijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo