IZLOŽBENI PRIMJERAK / Procurila intimna tajna iz svlačionice. Krvnik Vatrenih i bivša zvijezda Bayerna ima monstruma u gaćama: 'Jadna njegova cura'

Image

Od sada ga nećemo pamtiti samo po sjajnom nastupu na Euru i zamalo upropaštenoj karijeri, već i po nečemu znatno intimnijem

25.2.2022.
8:38
VOYO logo

Imao je tek 18 godina kada je na Europskom prvenstvu 2016. godine rastavio vezni red moćne Hrvatske i ostavio nogometni svijet u čudu. Međutim, karijera Renata Sanchesa nije bila baš pretjerano uzbudljiva kao njegov nastup na Euru. Prešao je u Bayern za 35 milijuna eura i tamo jednostavno - nestao.

Pokušao je revitalizirati karijeru u Engleskoj, u Swanseaju, ali niti tamo nije išlo. Na kraju se skrasio u Lilleu gdje konačno igra dobar nogomet i opravdava nekadašnje epitete koji su se o njemu pisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, od sada Sanchesa nećemo pamtiti samo po sjajnom nastupu na Euru i zamalo upropaštenoj karijeri, već i po nečemu znatno intimnijem, što možda i nije trebalo dospjeti u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jadna njegova cura'

Naime, Javi Martinez, nekadašnji vezni igrač Bayerna otkrio je u razgovoru s YouTuberom Mostopapijem da Sanches ima golemi penis, što se kaže, monstruma u gaćama. Mostopapi je inače poznat po tome da traži od sugovornika malo "prljavije" informacije, a sada je inzistirao da mu Javi otkrije ime suigrača koji ima najveće spolovilo.

Martinez se malo dvoumio, ali je popustio pod pritiskom. "Imao sam puno crnih suigrača, posebno u Bayernu, i ako već moram izdvojiti jednog po tom kriteriju, onda je to Renato Sanches, koji sada igra u Francuskoj. Ono što on ima je čudesno", rekao je Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostopapi je inzistirao da mu još malo detaljnije opiše izgled Renatova penisa, a Martinez je i tu popustio. "Renatov penis bi trebalo izložiti! Ne znam ima li curu, ali ako je ima, trebalo bi žaliti tu jadnicu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo