IGRAČI TRAŽILI DA GA CENZURIRAJU / Procurila škakljiva snimka nastala nakon utakmice Osijeka i Hajduka. Caktaš vikao: 'Kako mi je draga ova pobjeda, popit ćemo sto piva'

Image
Foto: Screenshot Instagram

Među igračima Osijeka je veoma žestoko slavio pobjedu protiv Hajduka i bivši miljenik poljudske publike i nekada najbolji igrač Bijelih, Mijo Caktaš

30.8.2022.
12:39
Screenshot Instagram
VOYO logo

Društvenim mrežama kruži veoma škakljiv video nastao nakon utakmice sedmog kola Prve HNL između Osijeka i Hajduka. Osijek je u tom susretu slavio s 2:1, a nakon utakmice igrači su ostali još neko vrijeme na Gradskom vrtu i na travnjaku su slavili pobjedu.

Među igračima Osijeka je veoma žestoko slavio pobjedu protiv Hajduka i bivši miljenik poljudske publike i nekada najbolji igrač Bijelih, Mijo Caktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijekov snimatelj pratio je igrače na terenu i bilježio kamerom njihovo veselje i slavlje, a Caktaš je u jednom trenutku izgovorio: "Kako mi je draga ova pobjeda". Nakon toga je netko viknuo: "Ajmo, Mijo"! Zatim je Caktaš povikao: "Popit ćemo sto piva"! Igrači su zatim dobacili snimatelju da taj dio cenzurira, što on nije napravio i snimka je na kraju objavljena u izvornom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo