Problemi zbog idiota: 'Bio je kao opsjednut!'

U samom finišu utakmice između Tottenhama i Stoke Cityja hrvatski reprezentativac se sukobio s jednim domaćim navijačem.

11.4.2011.
13:44
VOYO logo

Prema pisanju Daily Stara, Vedran Ćorluka bi mogao doći pod povećalo FA-a zbog sukoba s navijačem Tottenhama u subotnjoj utakmici protiv Stoke Cityja.

Hrvatski reprezentativac je poludio nakon što ga je domaći navijač napao jer je u sudačkoj nadoknadi skrivio slobodni udarac i dao šansu Stoke da možda stigne do izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom sam navijaču rekao da je idiot. Cijelu utakmicu, umjesto da navija, on je negodovao. Rekao sam mu da navija umjesto da kritizira", objasnio je Čarli kojeg je pomoćni trener Kevin Bond odvukao od mjesta sukoba iako, tvrdi Ćorluka, nije bilo potrebe za time.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/RpHVcoZtleSYturrJy9P/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je kao opsjednut. Drago mi je da je Kevin Bond stigao i zaustavio ga. Tko zna što je još mogao napraviti?", izjavio je jedan Tottenhamov navijač za Daily Star

Zbog velike doze agresivnosti koju je iskazao Engleski nogometni savez bi mogao pokrenuti postupak protiv hrvatskog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam vidio što se dogodilo, ali ću porazgovarati s njim o tome. Igrači moraju biti oprezni u takvim situacijama. No, jedno ne razumijem, zašto naši navijači uopće žele 'podbadati' svoje vlastite igrače?", oglasio se i trener Spursa Harry Redknapp.

Vezani članci:

arti-201104080393006 arti-201104070769006 arti-201104070863006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo