SNAŠLI SU SE / Problemi na Poljudu uoči nedjeljnog derbija Hajduka: Livaja i društvo morali promijeniti 'prirodno stanište'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Momčad Hajduka obično trenira na pomoćnom terenu Poljuda...

20.10.2023.
8:46
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Hajduka Ivan Leko reprezentativnu je pauzu iskoristio kako bi ispravio automatizme svojih igrača, a Bijeli za vrijeme ovih dva tjedna nisu igrali prijateljsku utakmicu, nego se spremali "u miru".

Treninzima je prisustvovao i Marko Livaja, koji se oprostio od reprezentacije, pa je cijeli tjedan bio na raspolaganju treneru i suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

No, pripreme za derbi nisu prošle bez problema jer su Marko Livaja i suigrači neočekivano morali su napustiti Poljud. Bijeli su na glavnom stadionu trenirali početkom tjedna, da bi kasnije morali preseliti na stadion ŠC Pricviće u Žrnovnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Image

Momčad Hajduka obično trenira na pomoćnom terenu Poljuda, ali tamo su ovaj tjedan vođeni standardni radovi, dok se glavni travnjak priprema za nedjeljni derbi s Osijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo