PROBLEM U DINAMOVOJ SVLAČIONICI: / Strancima baš i nije sve jasno oko Mamića

Image
Foto: Pixsell, Petar Glebov

Dinamov kapetan Arijan Ademi otkrio je svoje dojmove s početka sezone, ali se i osvrnuo na maksimirsku svakodnevnicu bez braće Mamić.

13.7.2015.
21:44
Pixsell, Petar Glebov
VOYO logo

"Ne znam što nam se dogodilo, ali mogu pričati u svoje ime. Osobno se prije utakmice nisam osjećao dobro, to se na kraju i pokazalo na terenu. Nekako sam se osjećao umoran, tako sam djelovao, često i kasnio. Znamo da nismo bili pravi i svjesni smo da moramo dati više. Spor nam je bio taj pas, previše smo griješili u dodavanjima. Noge su nam još teške, brzo će sve biti kako treba", kazao je Ademi o utakmici protiv Hajduka i pohvalio ozračje na tribinama:

"Stvarno fantastično, ovo dugo nismo vidjeli. Bila je stvarno pozitivna atmosfera, baš mi je zbog tih navijača još više žao što nismo pobijedili. I što nismo osvojili ta tri boda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije im lako

Na pitanje da li zatvaranje braće Mamić utjecalo na pripremu za derbi, Ademi je za Goal.com rekao:

"Gledajte, nije nam lako. Razgovaramo o tome u svlačionici, ali mi smo profesionalci. Kada izađemo na teren moramo zaboraviti sve probleme i ginuti za Dinamov dres. Igrati najbolje što možemo, davati svoj maksimum", smatra makedonski reprezentativac, te je otkrio kako su reagirali brojni stranci u svlačionici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raspitivali su se puno o cijeloj situaciji, nije im baš sve bilo jasno. Pokušao sam im to objasniti koliko mogu, ali ja nisam baš neki 'Englez'. Kasnije su imali sastanak s trenerima koji su im to sigurno objasnili bolje od mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo