velika čast / Priznanje za sva vremena: Cristiano Ronaldo dobiva vlastiti stadion!

Image
Foto: AP Images

Stadion zeleno-bijelih iz Lisabona se desetljećima zove Estadio Jose Alvalade, po osnivaču kluba, no čini se da je promjena na vidiku

8.4.2019.
20:30
AP Images
VOYO logo

Čudesna forma Cristiana Ronalda višestruko je opjevana u sportskim medijima i od strane brojnih nogometnih stručnjaka i umirovljenih legendi, a sada će Portugalac dobiti i veliko priznanje u obliku vlastitog stadiona! 

Naime, Ronaldov matični klub Sporting iz Lisabona je najavio da će preimenovati stadion koji će u budućnosti nositi njegovo ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion zeleno-bijelih iz Lisabona se desetljećima zove Estadio Jose Alvalade, po osnivaču kluba i ima kapacitet veći od 50 tisuća sjedećih mjesta, a prema novoj incijativi, uskoro će se zvati Alvalade CR7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldova karijera je započela u Sportingu - u klub je došao s 12 godina i zabljesnuo je u mlađim kategorijama, stoga je već na početku seniorske karijere, s 18 godina, prešao u Manchester United. 

U zeleno-bijelom dresu odigrao je tek 23 utakmice, no čelnici kluba očito su iznimno ponosni na to kakvog su igrača nogometno odgojili pa su mu spremni pružiti ovu veliku čast. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo