'Prislonili su mi pištolj na lice i rekli da će me ubiti'

Nogometaš ciparskog Olympiakosa Cesar Alberto Castro Perez u petak je proživio pravu dramu, a sve zbog toga jer je tražio isplatu zaostalih plaća od kluba.

1.3.2012.
8:30
VOYO logo

Perez nije dobio plaću tri mjeseca i klubu je poslao pismo u kojem je tražio isplatu zaostataka prije nego što se vrati kući u Venezuelu, piše Svjetski sindikat profesionalnih nogometaša (FIFPro).

Međutim, umjesto odgovora iz kluba, pred svojim vratima u petak je imao nepozvane goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak u 21.45 netko je pokucao na moja vrata. Nisam znao tko su ti ljudi. Jedan je navukao kapuljaču i udario me u vrat. Naredili su mi da se odreknem novca koji mi klub duguje, a kada sam odbio, udarili su me u lice poslije čega sam pao. Prijetili su mi da će me povrijediti, a onda mi je jedan od njih prislonio pištolj na lice i rekao da će me ubiti", tvrdi igrač Olympiakosa.

Perez je morao potpisati dva papira prema kojima je prihvatio raskid ugovora bez isplate zaostalih plaća. Nakon napada nogometaš se obratio predsjedniku Sindikata profesionalnih nogometaša na Cipru Spirosu Neofitidisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvao me oko 23 sata. Bio je prestravljen. Vidio sam da mu je zub polomljen i da ima ranu na vratu", rekao je Neofitidis.

Igrač je završio na ispitivanju u policiji, koja je pokrenula istragu. Iako je planirao povratak kući u nedjelju, zbog vlastite sigurnosti, Perez je Cipar napustio dan ranije, u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo